Juridisch Advies

Heeft u een geschil of heeft u advies nodig en heeft u geen zin om een advocaat in te schakelen in verband met de hoge kosten die zij hanteren?

Wij van AdviceParadise staan tot u dienst om u te adviseren op het gebied van huurrecht en bestuursrecht. Ook kunnen wij u helpen met het verbintenissenrecht. De onderwerpen waarin wij gespecialiseerd zijn die onder het verbintenissenrecht vallen zijn: 'koopovereenkomst en schadevergoeding'. Wij kunnen u ook helpen met het arbeidsrecht de onderwerpen waar wij gespecialiseerd in zijn: 'arbeidsovereenkomst en Ziekte en zwangerschap'

Ook als u advies nodig heeft over een onderwerp buiten deze rechtsgebieden kunt u ons benaderen en wij zullen dan kijken of wij u daarmee kunnen helpen. Mocht het niet onze expertise zijn dan verwijzen we u graag door naar iemand die u daarbij kan helpen.

Ons team staat altijd voor u klaar om u te helpen op juridisch gebied, ook staan wij erom bekend dat wij relatief lage kosten in rekening brengen omdat wij vinden dat iedereen betaalbaar juridisch sterk in zijn schoenen hoort te staan.